۱۳۹۷ تیر ۷, پنجشنبه

عیسی شما را از جهان برمی گزیند.


عیسی یک صلح جو بود. لیکن رسالت اصلی او این نبود که در میان انسانها صلح برقرار کند.وی آمد تا انسان را با خدا مصالحه دهد. اما همه انسانها عیسی را باور ندارند و همه ی انسانها با خدا مصالحه نمی کنند. همه توبه نخواهند کرد و بخشایش را از خدا دریافت نخواهند داشت . کسانی که توبه نمی کنند و ایمان نمی آورند ، همواره با کسانی که چنین می کنند، ضدیت می نمایند . کسانی که در قلمرو شیطان باقی می مانند، همواره با کسانی که وارد ملکوت خدا می شوند ، ضدیت می ورزند. میان قلمرو شیطان و ملکوت خدا مصالحه ای نمی تواند وجود داشته باشد.به همین دلیل است که عیسی فرمود:《 نیامده ام تا سلامتی بگذارم بلکه شمشیر را》یا به قول (لوقا تفریق یا جدایی را ). عیسی کسانی را که ایمان دارند از کسانی که ایمان ندارند جدا کرده است.عیسی به شاگردانش فرمود:من شما را ازجهان برگزیده ام .از این سبب ، جهان با شما دشمنی می کند. همان طور که شمشیر ، چیزها را دو نیم  می کند، کلام عیسی نیز ایمانداران را از بی ایمانان جدا می سازد.

پیروی از عیسی مسیح


عیسی در اینجا نقل قولی از میکا 6:7 می آورد تا نشان دهد که حتی در درون یک خانواده نیز، بی ایمانان با ایمانان ضدیت خواهند ورزید (متی21-22:10)
بسیاری از ایمانداران باید با مخالفت اعضای بی ایمان خانواده خود مواجه شوند. عیسی فرمود: 《باید مرا بیش از پدر و مادرتان دوست بدارید .غیر اینصورت شایسته ی این نیستید که شاگرد من باشید》 برای پیروی از عیسی ، اغلب اوقات باید امتیازات دنیوی را ترک کنیم. ممکن است مجبور شویم دارایی ، ارث، و کار خود را از دست بدهیم .چنین زیانهایی ممکن است بر زندگی فرزندان ما نیز تاثیر بگذارد. لیکن باید محبت نسبت به مسیح را بالاتر از محبت نسبت به فرزندانمان قرار دهیم. عیسی این نکته را با قاطعیت بیشتری در( لوقا26:14) فرموده است: اگر کسی نزد من آید و پدر ، مادر و زن و اولاد و برادران و خواهران ، حتی جان خود را نیز دشمن ندارد ، شاگرد من نمیتواند بود.
وقتی عیسی کلمه ی دشمن داشتن را در اینجا به کار می برد ، منظورش این است که ما باید آماده باشیم تا به خاطر او حتی والدین و زن و فرزندان خود را ترک گوییم. نه تنها این، بلکه برای شاگردی و پیروی از عیسی باید زندگی خود را نیز 《دشمن بداریم》 یعنی ما باید خود را انکار کنیم.عیسی فرمود: 《هر که عقب من آید ، خویشتن را انکار کند》(مرقس34:8)

عیسی شفاعت کننده


عیسی وکیل ما در پیشگاه خداست.
او شفاعت کننده ماست
اگر وی به نفع ما صحبت کند ، خدا ما را می پذیرد و نجاتمان خواهد داد .
اما اگر عیسی ما را در حضور خدا اقرار یا تائید نکند. خدا نیز ما را نخواهد پذیرفت . به همان اندازه ای که در مقابل انسانها از عیسی صحبت کنیم، به همان اندازه نیز عیسی از ما در حضور خدا و فرشتگانش سخن خواهد گفت، ( لوقا9-8:12). لیکن اگر از اقرار به پیروی مسبح بترسیم یا شرمسار گردیم، مسیح نیز در روز داوری ما را اقرار نخواهد کرد ( مرقس 38:8)

مناجات با پدر آسمانی


خداوندم.....

اگر تکیه گاهم تو نباشی
بسیار زودتر از آنچه که
در تصور آید ، فرو میریزم......

خداوندم....

بی تو حبابی را میمانم
بر سطح آب ،
که هرچقدر هم بزرگ باشم
عمرم کوتاه است.....

خداوندم

قلبم را آنچنان متغیر کن
که دنیا را دمی بی تو نخواهم
و بال پروازم ده تا همچون
پروانه ها‌سبکبار باشم
و ترجمان عشق تو گردم .....

خداوندم...

حالم را آنچنان کن
که با آواز خروس ها
تو را زمزمه کنم و در انتهای شب
مست باده تو باشم
و در اثنای روز برای رضای تو
انصاف بورزم و مهربانی کنم
و بندگانت را چون نشان خلقت ،
از تو دارند شایسته اکرام بدانم.....

خداوندم...
لحظه ای ، دمی و چشم برهم‌زدنی
رهایم نکن و قهر کردنت را
با من ، بر خودت مپسند

امين

صدقه دادن در مسيحيت چگونه است؟



عيسى تعين نفرمود كه چه مقدار و چه نسبت از درآمد و دارائى مسيحيان بايد براى كار خدا و كمك به فقرا بخشيده شود. اما تعليم فرمود كه تمام دارائى ما به خدا تعلق دارد و ما بايد دارائى خود را خواه كم يا زياد طبق راهنمائى خدا مورد استفاده قرار بدهيم. بنابراين مسيحيان بمنظور ابراز حقشناسى نسبت به خدا از آنچه بطور امانت به آنان سپرده است از روى ميل و رضا هدايائى تقديم میكنند تا براى پشتيبانى شبانان و انجام امور كليسائى و كمك به فقرا و بيماران و رسانيدن مژده نجات مسيح به كسانيكه آنرا نشنيده اند مورد استفاده قرار گيرد. مسيح فرمود كه پيروانش بايد با سخاوت هديه بدهند تا خدا خشنود شود و به همين دليل بسيارى از مسيحيان يكدهم از درآمد خود را به خدا تقديم می كنند، ولى نه به اين منظور كه مورد احترام و تمجيد مردم قرار گيرند.

متى ۶ :۱-۴؛ مواظب باشید كه وظایف دینی خود را برای جلب توجّه مردم در انظار دیگران انجام ندهید زیرا اگر چنین كنید، هیچ اجری نزد پدر آسمانی خود ندارید. پس هرگاه صدقه می‌دهی آن را با ساز و كرنا اعلام نكن، چنانکه ریاكاران در کنیسه‌ها و خیابانها می‌کنند تا مورد ستایش مردم قرار بگیرند. یقین بدانید كه آنان اجر خود را یافته‌اند! و امّا تو، هرگاه صدقه می‌دهی، نگذار دست چپ تو از آنچه دست راستت می‌کند آگاه شود. از صدقه دادن تو کسی باخبر نشود و پدری كه هیچ چیز از نظر او پنهان نیست، اجر تو را خواهد داد.

۱۳۹۷ خرداد ۳۱, پنجشنبه

عیسی مسیح تو تنها محبوبم هستی

خدایِ من...
تو تنها محبوبی هستی 
که هیچوقت از دوست داشتنت 
پشیمان نمی شوم !
تنها معشوقی هستی 

که هیچگاه
دلم را نمی شکنی !
و تنها یاری هستی
که از ابتدا
تا انتهایِ زندگی ام
با من میمانی...
سپاسگزارم
ای یگانه ی من...


شبتون مسیحایی


همین الان،
تویی که داری بدبختی هات رو می شمری و حالت رو اینقدر بد می‌کنی که قدم از قدم نمی تونی برداری؛
به این فکر کن که چه چیزایی داری سلامتی، خانواده، دوستان خوب و همراه، کار و...
هر کدام از اینها اونقدر ارزشمندند که به تنهایی می‌تونند معنای زندگی ما بشن!
پس همین الان از صندلی قربانی بلند شو و مسئولیت زندگیت را به عهده بگیر...
شبتون مسیحایی


۱۳۹۷ خرداد ۲۸, دوشنبه

شاهد عیسی مسیح بودن چه معنی یی دارد؟


این سخن بدین معنی است که گفتار و رفتارمان در بین مردم، به گونه‌ای باشد که ایشان را به سوی او جذب کند؛ و اینکه در جهان نور باشیم. عیسی فرمود: «بگذارید نور شما بر مردم‌ بتابد تا اعمال‌ نیكوی شما را دیده‌، پدر شما را كه‌ در آسمان‌ است‌ تمجید نمایند» (متی ۵: ۱۶). بگذارید نور شما بتابد. این سخن بدین معنی است که ما سفیران مسیح در جهان هستیم. پولس رسول می‌نویسد: پس برای مسیح ایلچی هستیم (دوم قرنتیان ۵: ۲۰). وظیفه ما به عنوان سفیران یا ایلچیان این است که انسانها را با خدا آشتی دهیم. 
و سرانجام، شاهد مسیح بودن به این معنی است که باید به اقصا نقاط دنیا رفته، مردم را شاگرد بسازیم. عیسی به شاگردان خود فرمود: «پس‌ رفته‌، همه‌ امت‌هـا را شاگـرد سازیـد و ایشـان‌ را بـه‌ اسمِ اب‌ و ابن‌ و روح‌القدس‌ تعمید دهید. و ایشان‌ را تعلیـم‌ دهیـد که‌ همه‌ امـوری‌ را که‌ به‌ شما حکم‌ کرده‌ام‌ حفظ‌ کنند» (متی ۲۸: ۱۹-۲۰).

کلام چیست؟



 کلام آن حرفی است که از دهان ما صادر می‌شود. پس عیسی مسیح، کلام خدا است که از ذات خدا صادر شده است. کلام شخصیت، احساسات و منظور گوینده را نمایان می‌سازد. به‌قول معروف، تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد. مسیح، کلام خدا، شخصیت و اخلاق و صفات خدا را به ما ظاهر کرد. بنابراین وقتی انجیل می‌فرماید که مسیح کلام خداست، منظورش فقط سخنان مسیح نیست بلکه موضوع این است که تمام وجود مسیح آن کلام می‌باشد و خدای پدر از تمام وجود این شخص با ما سخن می‌گوید. «در گذشته، خدا بارها و از راه‌های گوناگون به‌واسطۀ پیامبران با پدران ما سخن گفت، اما در این زمان‌های آخر به‌‌واسطۀ پسر خود با ما سخن گفته است» (عبرانیان ۱:‏۱ و ۲)

اهمیت غسل تعمید


كسانی كه ايمان بياورند و غسل تعميد بگيرند، نجات می‌يابند، اما كسانی كه ايمان نياورند، داوری خواهند شد.
نوشتهء مَرقُس‌ ۱۶: ۱۶
انسان به واسطۀ ایمان نجات می‌یابد (غلاطیان ۲: ۱۵-۱۶؛ افسسیان ۲: ۸۸ ). همچنین ضروری است که تعمید بگیریم تا علنا نشان دهیم که ایمان آورده‌ایم . پولس رسول فرمود: «هر یک از شما توبه کرده، تعمید یابید» (اعمال ۲: ۳۸۸). اگر بگوییم که ایمان داریم ولی تعمید نگیریم، نااطاعتی کرده‌ایم و ایمانمان حقیقی نیست. ایمان بدون اطاعت، حقیقی نیست. یعقوب ۲: ۱۷
چه اتفاقی می‌افتد اگر شخصی به مسیح ایمان آورده، قصد تعمید یافتن را داشته باشد، اما پیش از یافتن فرصت تعمید، فوت کند؟ چنین شخصی نجات را دارا است. مهم است که بعد از ایمان به مسیح، تعمید یابیم مگر آنکه موقعیتش به هیچ وجه دست ندهد. به تعویق انداختن این امر نااطاعتی است.

کی به آرامش دست می یابیم

تنها زمانی به آرامش دست خواهیم یافت که پی ببریم که نه تنها خداوند می داند که چه چیز برای ما بهترین است، بلکه او بهترین را برای ما می خواهد. کلام خداوند می فرماید:"خواست و اراده من، سعادتمندی شماست و نه بدبختی تان و کسی به جز من از آن آگاه نیست. من می خواهم به شما امید و آینده خوبی ببخشم" (ارمیاء 29 آیه 11).


یک مسیحی چطور باید دعا کند...؟



۱.خطاب ما فقط به خدا باشد در ایمان مسیحی ما هیچ واسطه ای بین خود و خداوند نداریم...

۲.شروع: با پرستش و شکرگزاری وارد وقت دعا میشویم...

۳.قبل از اینکه با خدا وارد گفتگو شویم دلهای خود را آزمایش میکنیم...زیرا که در حضور خداوند نباید در دلهای ما کینه و نبخشیدن باشد...باید کسانی را که باعث رنجش ما شده اند را ببخشیم و برای ایشان برکت بطلبیم...

۴.همچنین برای خطایا و گناهان خواسته یا ناخواسته خود در حضور خداوند اعتراف کرده و توبه کنیم...

۵‌.دعاهای خود را توجه میکنیم که مطابق با خواست و اراده خدا باشد...

۶.قبل از اینکه برای احتیاجات خود دعا و درخواست داشته باشیم باید برای کسان دیگری که میدانیم در مشکلات و سختیها و درد ها هستند دعا و شفاعت داشته باشیم که این در نظر خداوند بسیار نیکو و عمل پسندیده نزد خداوند است...

۷.سپس درخواست و دعا برای احتیاجات شخصی خود را به حضور خداوند میبریم...

و در انتها با شکرگزاری از اینکه خداوند خدای زنده حاضر و ناظر بر ماست او میبیند و میشنود و به رحمت و فیضش ما را برکت میدهد و مطابق با اراده نیکویش و در زمان درست ما را اجابت میکند..

مورد بسیار مهم و اساسی در دعای ایماندار به مسیح این است که باید دعا های ما در نام مقدس "عیسی مسیح" به حضور پدر آسمانی برده شود...

و هر آنچه به نام من درخواست کنید من آن را انجام انجام خواهم داد تا پدر در پسر جلال یابد...آمین...یوحنا ۱۴:۱۳

کلام تو را در دل خود ذخیره کرده‌ام، تا به تو گناه نورزم!
مزمور١١:١١٩ 

۱۳۹۷ خرداد ۱۸, جمعه

چرا خدا انسان شد تا با ما همدرد شود




همدردی از خصوصیات بارز هر محبت راستین است. محبت نمی‌تواند نسبت به درد و رنج محبوب بی‌تفاوت باشد. به‌علاوه، همدردی با محبوب یکی از اَشکال مهم ظهور و بروز محبت است. مظاهر و نمونه‌های همدردی حتی در تجربۀ بشری کم نیست. پدر و مادر به معنایی واقعی درد و رنج فرزند را احساس می‌کنند.
حال، خدای کتاب‌مقدس خدای محبت است. محبت او سبب می‌شود که او درد و رنج محبوب را احساس کند. او نسبت به رنج انسان بی‌تفاوت نیست. حتی در عهدعتیق این همدردی خدا با قوم دردمند خویش در بسیاری قسمت‌ها مشهود است، مثلاً در کتاب هوشع. همین محبت خدا سبب می‌شود که او در مسیح انسان شود تا بتواند به‌عنوان یک انسان درد و رنج ما را تجربه کرده با ما همدرد گردد. او با انسان شدن شریک تجربۀ بشری در همۀ ابعاد تلخ و شیرین آن می‌شود. خصوصاً در مرگش بر صلیب و وقایع پیش از آن، طعم تلخ درد و رنج را در نهایت شدت آن می‌چشد.

در مسیح ما با خدایی رنج‌کشیده و رنجبر روبه‌روییم. این کاملاً بر خلاف تصویری است که در بسیاری از مکاتب و مذاهب از خدا وجود دارد. خدای فلاسفه و حتی الهیات سنتی مسیحی تا مدت‌ها خدای تغییرناپذیر و نتیجتاً رنج‌ناپذیر بود. در واقع این خدا، خدایی کاملاً عاری از احساس بود. چرا که هر احساسی دربردارندۀ تغییری در خدا بود و تغییرناپذیری او را که فلسفۀ ارسطویی بر آن تأکید داشت زیر سؤال می‌برد. ولی امروز این تعبیر از تغییرناپذیری مورد قبول بسیاری از الهیدانان مسیحی نیست. هرچند خدا در صفات خود همچون عدالت و امانت و محبت تغییرناپذیر است، ولی این بدان معنی نیست که او عاری از هر احساسی است. یورگن مولتمان بی‌باکانه می‌گوید خدایی که نتواند رنج ببرد از انسان نیز فقیرتر و ضعیف‌تر است! زیرا انسان توانایی رنج کشیدن را دارد. در مسیح ما با خدایی روبه‌روییم که در همدردی با انسان رنج می‌کشد.

همدردی هم از بعدی عینی و هم از بعدی ذهنی (درونی) برخوردار است. تا کسی دندان‌درد را عملاً تجربه نکرده باشد (بعد عینی) نمی‌تواند درد مرا که دچار دندان‌درد هستم کاملاً حس و درک کند (بعد ذهنی) و به معنایی واقعی با من همدرد شود. البته او می‌تواند دندان‌درد مرا با سایر دردها مثلاً گوش‌درد که خودش آن را تجربه کرده قیاس کند و این‌گونه تا حدی با من همدردی نماید. ولی اگر کسی درد را از هیچ نوعش تجربه نکرده باشد، به‌سختی می‌توان پذیرفت که قادر به همدردی واقعی با شخص دردمند باشد. عبور از تجربیات مشابه، شخص را قادر به همدرد شدن می‌کند (دوم قرنتیان ۱:‌‏۳-۷). خدا انسان شد تا تجربیات ما را از درون وضعیت ما و به‌عنوان انسان تجربه کند. او انسان شد تا با چشیدن درد و رنج ما با ما همدردی کند. از همین روست که عبرانیان می‌گوید: «زیرا کاهن اعظم ما چنان نیست که نتواند با ضعف‌های ما همدردی کند، بلکه کسی است که از هر حیث همچون ما وسوسه شده است، بدون اینکه گناه کند» (عبرانیان ۴:‏۱۵).
به‌علاوه، همدردی بعد رهایی‌بخش دارد و به شفا می‌انجامد. حتی در تجربۀ محدود و بشری ما، وجود و نزدیکی کسی که شخص دردمند از محبت و همدردی او مطمئن است موجب تسکین و حتی شفای درد می‌شود.

اگر انسان می‌تواند با همدردی خود درد و رنج همنوع خود را التیام ببخشد، چقدر بیشتر همدردی خدا به شفا و التیام دردهای ما می‌انجامد. بعد رهایی‌بخش همدردی را نباید تنها در تأثیر مرموز آن در تسکین روحی و احساسی شخص دردمند دید. همدردی در بعد عینی نیز می‌تواند کارکرد رهایی‌بخش داشته باشد. آن مأمور آتش‌نشانی که برای نجات جان کودکی تن به شعله‌های آتش می‌سپارد و حتی به بهای از دست دادن جان خود، کودک را نجات می‌دهد، به معنایی عینی با او هم‌درد می‌شود، و این همدردی او کودک را نجات می‌دهد! خدا نیز در مسیح با آدمیان هم‌درد شد تا آن‌ها را از گناه و عواقب وخیم آن برهاند. او درد و رنج ما را بر خود گرفت تا ما را از آن‌ها شفا بخشد. این ما را به یکی دیگر از علل انسان شدن خدا در مسیح می‌رساند.

مسیح کیست؟


مسیح نیازمندان شهر شما هستند
مسیح کارتن خواب های شهر شما هستند
مسیح پدریست که به علت فقر نتوانسته زندگی خودش را برکت سازد
مسیح مادریست که از سطل زباله برای بچه هایش غذا جمع آوری میکند
مسیح معتاد خیابانیست که برای ۵ هزار پول نیازمند و محتاج است
مسیح کودکان کاری است که برای زندگی خود دسته گلی میفروشند تا بتوانند شکم خود را سیر کنند
مسیح انسان هایی هست که برای یک لقمه نان در کنار خیابان آهنگ نوازی کردند و مردم را شاد کردند
مسیح مردم غم زده هستند که میتوانند با لبخند و محبت شما شاد شوند
مسیح نیازمندان امروز شهر شما هستند
مسیح همان بیچاره و فقیری بود که تو حتی نخواستی رویت را به آن کنی
و تصور کردی خدا فقط به خواسته های نفس خودخواهانه تو پاسخ میدهد!
مسیح را هیچ جای دیگر هیچ جای دیگر نمیتوانی بیابی جز در این بیچارگان
گمان نکن که میتوانی از اسم خدا و مسیح برای خودخواهی و هوای نفس خود سواستفاده کنی و هیچ محبتی نکنی
خدا یعنی محبت و محبت یعنی درد کشیدن و خدمت کردن برای دیگران
گمان نکن با کارهای مذهبی‌گانه خود میتوانی خدا را فریب دهی
گمان نکن با شکر گفتن و دعا کردن و عبادت کردن تو دیگر انسان درست و نیک و پاکی هستی
گمان نکن بدون محبت لایق نجاتی
گمان نکن بدون خدمت به دیگران لایق عدالتی
عدالت و محبت را بجا آورید نه اینکه فقط برای نجات خود پیرو مسیح باشید
هر کاری انجام دهی ولی اگر محبت نکنی لایق محبت نیستی
مسیح می‌گوید:
گرسنه بودم مرا خوراک ندادید، تشنه بودم مرا آب ندادید
غریب بودم مرا جا ندادید، عریان بودم مرا نپوشانیدید، مریض و محبوس بودم عیادتم ننمودید.
پس شاگردان به مسیح گفتند:
ای خداوند، کی تو را گرسنه یا تشنه یا غریب یا برهنه یا مریض یا محبوس دیده، خدمتت نکردیم؟
آنگاه مسیح در جواب ایشان گوید، هرآینه به شما می‌گویم، آنچه به یکی از این مردم نکردید، یعنی به من خدمت نکرده اید.
انجیل متی فصل ۲۵ آیه ۴۲ تا ۴۵
هر که صلیب خود را بر ندارد و از پی من نیاید، لایق من نباشد‌.
هر که بخواهد جان خود را حفظ کند، آن را از دست خواهد داد و هر که جان خود را بخاطر من از دست بدهد، آن را حفظ خواهد کرد.
انجیل متی فصل ۱۰ آیه ۳۸ و ۳۹

خداوندا شکوه نام تو سراسرزمین را فرا گرفته

وقتی به کینه می چسبیم، در واقع داریم دیوار جدایی را می سازیم. فکر می کنیم که از خود محافظت می کنیم، اما این طور نیست. ما فقط دیگران را از زندگی خود دور نگه می داریم. ما منزوی، تنها، ویران و در تلخی خود زندانی می شویم. آن دیوارها فقط مردم را دور نگه نمی دارند. آن دیوارها شما را در قفس نگه می دارند. آیا
می دانستید که آن دیوارهای جدایی از جاری شدن برکات و انجام معجزات الهی هم جلوگیری می کنند؟ دیوارها
ی جدایی مانع از اجابت دعاهای تان می شود. آن ها مانع تحقق یافتن رویاهای تان می شوند. باید این دیوارها با کمک روح القدس فرو ریزد. وقتی شروع به خلاص شدن از شر تلخی و آزردگی کنید، وقایع شگرفی در زندگی شما رخ می دهد. شاید بگویید:"نمی دانید آن ها چه بر سر من آورده اند". من نمی دانم. فقط می دانم باید این مسئله را به خدا واگذار کنید. او آن را جبران می کند. خدا بدی ها را به نیکویی مبدل می کند. او عدالت را به زندگی شما می آورد. کله شق و یک دنده نباشید. اجازه ندهید نبخشیدن دیگران، شما را از بهترین های خدا محروم کنند.

۱۳۹۷ خرداد ۱۳, یکشنبه

چهار هدف شخصی هر مسیحی:


مسیح را بشناسم: یعنی با مسیح رابطه نزدیک داشته باشم و حضور او را تجربه کنم.
قوت قیامت مسیح را تجربه کنم: یعنی قدرت عملی روح القدس را در زندگی خود تجربه کنم.
در رنجهای مسیح برای نجات جهان شریک شوم: یعنی حاضر باشم برای نجات جهان بها بپردازم. حاضر باشم وقت و پول خود را بدهم (قربانی کنم). حاضر باشم سختی بکشم و راحتی خود را قربانی کنم.
با مرگ نفسانی شبیه عیسی مسیح شوم: یعنی حاضر باشم بعضی چیزها در من بمیرد تا شخصیت و رفتار من شبیه عیسی مسیح شود. حاضر باشم نفس و خواسته های نفسانی من از بین بروند.

حکمت و فهم الهی



از همین رو، از روزی که این را شنیدیم، از دعا کردن برای شما باز نایستاده‌ایم، بلکه پیوسته از خدا می‌خواهیم که شما از شناخت ارادۀ او در هر حکمت و فهم روحانی پر شوید، تا رفتار شما شایستۀ خداوند باشد، و بتوانید او را از هر جهت خشنود سازید: یعنی در هر کارِ نیک ثمر آورید و در شناخت خدا رشد کنید و با همۀ نیرویی که از قدرت پرجلال او سرچشمه می‌گیرد، از هر حیث نیرومند شوید تا صبر و تحمّل بسیار داشته باشید، و تا شادمانه پدر را شکر گویید که شما را شایستۀ سهیم شدن در میراث مقدسین در قلمرو نور گردانیده است. زیرا ما را از قدرت تاریکی رهانیده و به پادشاهی پسر عزیزش منتقل ساخته است، که در او از رهایی، یعنی از آمرزش گناهان برخورداریم.
کولُسیان ۱:۹ - ۱۴

قدیمی ترین «انجیل مرقس» جهان کشف شد


جامعه تحقیقات مصر به تازگی پاپیروسی یونانی را منتشر کرده که معتقد است قدیمی ترین و اولین بخش از انجیل مرقس است.
به گزارش «محبت نیوز» جامعه تحقیقات مصر به تازگی پاپیروسی یونانی را منتشر کرده که معتقد است قدیمی ترین و اولین بخش از انجیل مرقس است که تاریخ نگارش آن بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ پس از میلاد است.
تاریخ این دست نوشته‌ها از این جهت اهمیت دارد که در تفسیر دقیق‌تر آیات انجیل به کار می‌آید. نسخه‌های کشف شده متون مقدس به طور معمول با یکدیگر مقایسه می‌شوند و خطاهای ترجمه متون قبلی به این طریق اصلاح می‌شود.
به نقل از گفتگوی ادیان، این پاپیروس منسوب به مرقس بسیار کوچک و در ابعاد ۴٫۴ در ۴ سانتیمتر است. مانند نسخه‌های قبلی این پاپیروس نیز متشکل از چندین نامه است. هر دو سمت این پاپیروس مکتوب است و این نشان دهندۀ این است که این پاپیروس بخشی از یک کتاب بوده است و نه یک کاغذ مجزا.
جامعه تحقیقات مصر همچنین پایپروسی از انجیل متعلق به قرن سوم میلادی منتشر کرده است که صفحه سی ام کتاب است. این پاپیروسها بسیار کمیاب و دارای ارزش تاریخی بسیار هستند و از اولین نسخه‌های اناجیل مکتوب جهان به حساب می‌ایند.
گفته میشود این اسناد در میان زباله های تاریخی مربوط به سال ۱۹۸۶ تا ۱۹۰۶ کشف شده اند که حاوی متون کتاب مقدس، رسیدهای مالیاتی و چندین نامه هستند. همچنین در میان این اسناد یک قراداد مشخص درباره مسابقات کشتی پیدا شده است. جامعه تحقیقات مصر میگوید تنها یک درصد از اسناد یافت شده را منتشر کرده است. این مواد تاریخی اکنون در موزه واشنگتن نگهداری می‌شوند.

چون خدا میخواهد که ما خودمان برکات را دریابیم....


وقتی برای کسی از ته قلب آرزوی موفقیت، شادی و سلامتی می کنید، خود شما هاله ایی از امواج نامرئی بسیار مثبتی را دعوت میکنید و همان تفکران و انرژهای مثبت شما، تشخیص نمی دهد که این آرزوها متوجه دیگریست پس این موج نیک خواهی ابتدا خود شما را سرشار از ماهیت خویش می گردانند!
در همان حالت دعا تمامی قوای معنوی، سلول های مغز و حتی سیستمهای عصبی شما، زیر بارش این ذرات ملکوتی قرار می گیرند که بواقع خود شما آن را تولید کرده اید.
و همچنین در متضاد آن
اگر از کسی بیزار و متنفر باشید نیز ذرات و امواج منفی و تاریک و کسالت بار و تنفر زا ، نخست بر خود شما می بارند و همچنین در ضمیر خودتان رسوب می کنند.
حال با توجه به این حقیقت واقعی، هم ضمیر ناخودآگاه کسی که دعا و نفرین می کند، و هم آن انرژی حاضر گشته نمیتوانند تشخیص دهد که این محصولات شفا بخش و یا مسموم کننده متعلق به فرد دیگریست و باید به سوی کسی دیگر صادر شوند، و در اندک زمانی با هم عجین گشته در هم تنیده میشوند و یک میگردند و خوشبختانه یا متاسفانه خود شخص هدف آن نیرو قرار میگیرد و همه را خود جذب مینماید...
بطور مثال به یاد داشته باشیم آبی که در رودخانه جاریست، نخست بستر خود رود را تر و تمیز و سرشار از ذات خویش مینماید و در نهایت به دریا میرسد،،، به همین صورت نیز کسی که در معرض تابش امواج قدرتمند نیروی نیک و شر خود ساخته قرار گرفته باشد باید بداند که در همان لحظه در حیطه امواجی بسیار عینی می‌باشد که بنوعی خود همان شخص را نشانه گرفته اند و ضرر کننده یا منفعت برنده اصلی خود همان شخص می‌باشد. و دقیقا به همین خاطر است که کلام خداوند می‌فرماید:
به کسانیکه به شما بدی کرده اند دعای خیر کنید، به لعن کنندگان خود طلب برکت نمائید. دشمنان خود را ببخشید و به ایشان محبت نمائید. کینه به دل نگیرید. جواب بدی را با نیکویی بدهید و و و و...
چون خدا میخواهد که ما خودمان برکات را دریابیم....
آمین

ای‌ همگانی‌ كه‌ برای‌ خداوند انتظار می‌كشید!


" قوی‌ باشید و دل‌ شما را تقویت‌ خواهد داد، ای‌ همگانی‌ كه‌ برای‌ خداوند انتظار می‌كشید!"مزمور 31 آیه 24
اگر برای چیزی انتظار می کشیم یعنی به آن امید داریم ، پس اگر انتظار خداوند را می کشیم ، خداوند قادر است به ما در مشکلات کمک کند. اگر ما اعتمادمان را بر او قرار دهیم، خدا ما را در پیروز شدن بر سختی ها تقویت کرده و شجاعت می بخشد . خداوند برای هریک از ما یک طرح عالی دارد اگر در اعتماد به او بایستیم.

خداوندا، امروز در حضور تو در دعا و شفاعت ایستاده و از تو قدرت و قوت می طلبیم برای تمام عزیزانی که انتظار تو را می کشند تا در تو پیروزی و سربلندی و برکت و سلامتی و آرامش را تجربه کرده و نام تو در زندگی آنها جلال یابد چونکه تو خداوند امین به وعده هایت هستی . شکرت برای حضور پرجلالت و فیض بیکرانت که غیرممکنها را ممکن می سازی. ایام پربرکتی را در حضور خداوند داشته باشید...