۱۳۹۶ اردیبهشت ۲, شنبه

زنگهای یوناتن بت کلیا ( نماینده آشوریان در مجلس)برای که بصدا در آمد ؟

در شرایطی که جمهوری اسلامی معتقد است ایران بهشت اقلیت‌های دینی در دنیاست، هرگونه اعتراض به رد صلاحیت نامزدهای شورای شهر با حکمی منتهی به اعدام مواجه شده است!

به گزارش«محبت نیوز» بعد از آنکه احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در ابلاغیه‌ای خواستار رد صلاحیت نامزدهای اقلیت دینی در انتخابات شورای شهر شد در مجلس شورای اسلامی اندک نمایندگانی به این دستور واکنش نشان دادند، اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان در مجلس ،علی مطهری نماینده تهران و قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند که خواستار بررسی این حکم شدند.
با تاخیر دو روزه «یوناتن بت‌کلیا» نماینده آشوریان مجلس نیز به این ماجرا اعتراض کرد و از علی لاریجانی رییس مجلس خواستار پیگری این ابلاغیه و همینطور رعایت حقوق اقلیت‌ها طبق قانون در انتخابات شورای شهر شد.
بر حسب اتفاق یوناتن بت‌کلیا که به عنوان سخنگوی کمیسیون حقوق بشر قوه قضائیه جمهوری اسلامی در نشست‌های داخلی و خارجی با نهادهای حقوق بشری فعالیت دارد، بارها و بارها در چند سال اخیر مدعی شد که در هیچ کجای دنیا به اندازه جمهوری اسلامی ایران اقلیت‌ها آزادی ندارند و در هیچ دولت و حکومتی به حقوق آنها به اندازه جمهوری اسلامی احترام گذاشته نمی‌شود.
هم او و هم دیگر نمایندگان مجلس و هم محمدجواد ظریف وزیر خارجه‎ جمهوری اسلامی این که ۵ نماینده از اقلیت‌های دینی در مجلس کرسی ثابت دارند را نماد آزادی اقلیت‌ها در ایران می‌دانستند!
آقای بنت‌کلیا آذر ماه سال ۱۳۹۵ در نشستی که به مناسبت روز حقوق بشر در محل کمیسیون حقوق بشر اسلامی در تهران برگزار شد ادعا کرد:
«آزادی‌هایی که اقلیت‌ها در ایران دارند، در هیچ جای دنیا برای اقلیت‌های آن کشور وجود ندارد».
حال معلوم نیست با تمام این خوش خدمتی چرا زنگهای یوناتن بت کلیا به ناگاه صدا در آمد؟
اما این همه ماجرا نبود در حمایت از ابلاغیه احمد جنتی، نوری‌همدانی از مراجع تقلید بلند پایه در حکمی اعلام کرد هرکس به تصمیم شورای نگهبان اعتراض کند نه تنها گناه کرده بلکه مفسد فی الارض است و حکم مفسد فی‎الارض یعنی اعدام! این در حالیست که ابلاغیه شورای نگهبان ایراد حقوقی و قانونی دارد.
محمد انصاری عربانی وکیل دادگستری می‌گوید: «در اصل چهارم قانون اساسی آمده است کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی و … باید براساس موازین اسلامی باشد و تشخیص این امر برعهده فقهای شورای نگهبان است.»
الف)در اصول۹۱و ۹۴ قانون اساسی به مصوبات مجلس شورای اسلامی اشاره نموده درحالیکه در اصل ۴ صرفن به قوانین و مقررات اشاره شده.
ب)طبق اصول ۹۱ و ۹۲ مقرر نموده که شورای نگهبان باید نهایتن ظرف بیست روز، نظر خود را در خصوص انطباق یا عدم انطباق مصوبات مجلس با موازین شرعی اعلام نماید.
پ)شورای نگهبان می‌تواند در این مدت سکوت کند و نظری در این خصوص نداشته باشد و متعاقبن مصوبه با طی مراحل قانونی در روزنامه رسمی منتشر و اجرا شود.‌ بطور مثال: آن شورا، نسبت به مصوبه مجلس در مورد اصلاح ماده ۹۴۶ قانون مدنی که در تاریخ ششم بهمن ۱۳۸۷ صورت گرفت، سکوت کرد.

۱۳۹۶ فروردین ۲۶, شنبه

عید پاک بر تمامی مسیحیان عالم مبارک باد

رکوردی که برای اسلامگرایان ثبت شد؛ سی و سه حمله به کلیساهای مصر طی ۷ سال

اقلیت مسیحیان قبطی مصر در سال‌های اخیر بارها هدف حمله گروه‌های اسلامگرایان در این کشور قرار گرفته‌اند.

به گزارش «محبت نیوز» حمله تروریستی روز یکشنبه به کلیسای طنطا در مصر مرگبارترین حمله بر جامعه مسیحیان قبطی پس از حمله سال ۲۰۱۱ بر کلیسای شهر اسکندریه بود که ۲۰ کشته برجای گذاشت. تبعات این اقدام تروریستی اسلامگرایان و اتفاقات مصر این کشور را یک بار دیگر مرکز توجه قرار داد.
کلیساهای این کشور طی ۷ سال گذشته به شرح زیر مورد حمله گرفته اند که این آمار خود یک رکورد برای اسلامگرایان افراطی در مصر محسوب می شود:
هفتم ژانویه ۲۰۱۰: در نتیجه حمله مسلحانه یک گروه به کلیسایی در شهر نجع حمادی ۷ تن کشته شدند.
اول ژانویه ۲۰۱۱: بر اثر انفجاری در مقابل کلیسای قبطی القدیسین در اسکندریه ۲۴ تن کشته و ۷۹ تن دیگر زخمی شدند.
هفتم آوریل ۲۰۱۳ : در نتیجه حمله به مراسم تشییع جنازه کشته شدگان درگیری میان مسلمانان و مسیحیان در القلیوبیه در کلیسای جامع سنت مارک ارتودوکس در منطقه عباسیه قاهره، هفت تن کشته شدند.
چهارده آگوست ۲۰۱۳: همزمان با متفرق کردن تظاهرکنندگان طرفدار محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مردم مصر از طرف نیروهای امنیتی، در نقاط مختلف کشور ۲۶ حمله، آتش زدن و تخریب کلیساها به وقوع پیوست.
بیست اکتبر ۲۰۱۳: بر اثر حمله مسلحانه به یک مراسم عروسی در کلیسای سنت ماری در محله الوراق در الجیزه ۴ تن کشته و ۱۸ تن نیز زخمی شدند.
یازده دسامبر سال ۲۰۱۶ : در نتیجه بمب گذاری در کلیسای پترینه در نزدیکی کلیسای جامع ارتدکس قبطی در قاهره ۲۹ نفر کشته و دهها نفر دیگر نیز زخمی شدند.


    نهم آوریل ۲۰۱۷: بر اثر بمب گذاری در کلیسای سنت جرج طنطا از توابع استان الغربیه ۲۷ نفر کشته و و ۷۸ نفر زخمی شدند. ۱۶ تن نیز در بمب گزاری در کلیسای سنت مارک جان خود را از دست داده و ۴۱ تن دیگر مجروح شدند.

    ۱۳۹۶ فروردین ۲۳, چهارشنبه

    جمعه الصلیب (یا جمعه بلند)




    روز عید پسح فرا رسید (این عید روزی بود که قوم یهود با هدایت موسی از اسارت مصر آزاد شدند و به سوی سرزمین موعود حرکت کردند.)عیسی به شاگردانش فرمود که شام مخصوص عید را در طبقه دوم خانه ای برپا کنند این  شام  که در اصل آخرین شام عیسی بر روی زمین شد.

    هنگام شام عیسی نانی را برداشت و آنرا تکه کرد وبین شاگردانش تقسیم نمود وگفت:" هر کدام یک تکه از این نان بخورید چون این نان بدن من است که در راه شما فدا می شود." (نان سمبلی از بدن مسیح بود که در راه نجات ما برروی صلیب با نیزه پاره شد) و سپس پیاله ای شراب به آنها داد و گفت:" این نشان دهنده پیمان تازه خداست که با خون من مهرمی شود خونی که برای نجات شما ریخته می شود."(شراب سمبلی از خون مسیح برای نجات انسانها بر روی صلیب بود.) لوقا22: 20

    یکی از شاگردان عیسی به نام "یهودا اسخریوطی"که روح خود را تسلیم شیطان کرده بود درصدد تسلیم عیسی به دشمنانش بود و از انجاییکه عیسی صددرصد در روح خدا بود، با روح خدا از خیانت اسخریوطی آگاه بود و به شاگردانش گفت که امشب یکی از شما به من خیانت خواهد کرد.

    بعد از پایان شام عیسی مسیح و شاگردان راهی باغی به نام جتسیمانی شدند و یهودا ازاین فرصت استفاده کرده ، به نزد سران قوم یهود رفت و مکان عیسی را به آنها اطلاع داد و در قبال سی سکه نقره به عیسی مسیح خیانت کرد.

    در باغ جتسیمانی،عیسی به اندازه پرتاب یک سنگ دورتر ازشاگردان در حضور خدای پدر زانو زده و اینطوردعا کرد:"ای پدر اگرخواست توست، این پیاله رنج و زحمت را از مقابل من بردار، اما در این مورد می خواهم اراده تو باشد نه خواست من ."(لوقا22: 42) در همین زمان اسخریوطی با سران قوم یهود از راه رسیدند و یهودا جلو رفته و صورت مسیح را بوسید واینگونه یهودیان در تاریکی شب توانستند عیسی را تشخیص دهند، سپس او را دستگیرکرده و به خانه کاهن اعظم بردند .

    همین که روز آغازشد شورای یهودیان عیسی را احضار کرده و از او پرسیدند تو که هستی؟ آیا تو مسیح موعود هستی؟ عیسی جواب داد:" اگر هم بگویم که هستم شما باور نمی کنید و اجازه نخواهید داد که از خود دفاع کنم اما زمانی خواهد رسید که من در آسمان بر تخت سلطنت خواهم نشست."(لوقا23: 69) پس سران یهود اعتراض کردند و او راکافر خواندند و تسلیم پیلاطوس ، فرماندار رومی یهودیه نمودند تا او را به صلیب بکشد.

    پیلاطوس نهایت سعی خود را کرد که آنها را از این تصمیم منصرف کند ولی همه یکصدا فریاد می زدند:" مصلوبش کن" پس پیلاطوس عیسی را به سربازان رومی سپرد تا با او همان کنند که مردم می خواستند چون می ترسید مبادا شورش کنند.سربازان او را شلاق زده ، تاجی ازخار بر سرش نهادند ، آب دهان برسرش می انداختند و او را مسخره کرده ،می گفتند: پادشاه یهود را ببینید. سپس صلیبی بر دوشش گذاشته و او را تا محلی به نام" جلجتا" بردند تا همراه دوجنایتکاربه صلیب کشیده شود.

    یکی از آن دو جنایتکار در آخرین لحظات گفت:"ای عیسی ،وقتی ملکوت خود را آغاز کردی مرا هم به یاد بیاور." عیسی جواب داد:" خاطرجمع باش که تو همین امروز با من در بهشت خواهی بود."( توبه در آخرین لحظات و رحمت عظیم خداوند) لوقا23: 42-43 خوشا بحال این فرد که توانست در آخرین لحظه عمر خود نجات را داشته باشد ولی آیا ما می دانیم زمان ما چه وقت است؟
    عیسی  زجر وعذاب بسیاری  روی صلیب تحمل می کرد اما به خداگفت:"ای پدر ببخش این مردم را، زیرا نمی دانند چه می کنند." عیسی که خود خدا بود این درخواست را از که می کرد؟این بزرگترین درس گذشت و بخشش و محبت برای ما انسانها و ایمانداران مسیحی می تواند باشد که درسخت ترین شرایط زندگی بتوانیم دعا کنیم و ببخشیم. سپس نگاهی به آسمان انداخت و گفت :" ای پدر روح خود را در دست تو قرار می دهم ""تمام شد"" این را گفت و جان سپرد ( منظور مسیح از "تمام شد" ماموریت او بر روی زمین و پرداخت فدیه گناهان انسان بود) بعد از گفتن این جمله در حالیکه ظهر بود ، ناگهان تاریکی همه جا را فرا گرفت و نور خورشید از تابیدن ایستاد . افسر رومی که مامور اجرای حکم بود با دیدن این صحنه خدارا ستایش کرد و گفت:"این مرد حقیقتا بی گناه بود."

    آنگاه شخصی به نام یوسف اهل رامه نزد پیلاطوس رفت و اجازه خواست تا جسد عیسی را دفن کند . او جسد عیسی را در کفن پیچید ودر قبر که شبیه غارکوچکی بود گذاشت.زنانی که شاهد این اتفاقات بودند دنبال یوسف رفتند و محل قبر و اینکه جسد در آنجا گذاشته شد را دیدند.

    تمام این اتفاقات در روز جمعه بود که امروز به جمعه الصلیب یا جمعه بلند نامیده می شود روزی که عیسی مسیح برای نجات انسانها بر روی صلیب بار تمام گناهان ما را به دوش گرفت تا ما از اسارت گناه و مجازات آن که همان مرگ است نجات یابیم . پس قدر خود را بدانیم که به بهایی گزاف خریداری شده ایم . به بهای جان عیسی پسر خدا.